Vores kerneværdier er meget vigtige for os. Vi lægger stor vægt på at vores hunde er sunde og raske. Ligeledes skal de kunne indgå i familien og tåle at være med til hverdagens gøremål. Vi har hentet vores hunde i udlandet, da vi gerne vil bringe nyt blod i vores avl. Vi mener ligeledes at hundene skal være prima i forhold til indavl / linjeavl samt HD/ AD. Vi lavet Ikke indavl, da vi ikke mener vi kan vide alt om hunden og derfor kan doble på usynlige fejl. Jeg har et stort samarbejde med mine udlandske avlere og vi studerer hvor gode de enklte kuld er fra gang til gang. Jeg er heldig at få lov til at være en del af deres arbejde, hvilket gør jeg kan dygtiggøre mig endnu mere. 

Alle vores hunde har FCI tavler og bliver HD/AD samt OCD fotograferet. Ligeledes bliver de udstillet.

Køb af hvalp.

Når du køber hvalp af os har du en garanti for hunden er født og vokset op i hjemmet sammen med os. De vil blive socialiseret på flere fronter. De kommer ud og kører, kommer en tur i byen osv. Det er vigtigt at en hvalp har oplevet en del de første leveuger da de på den måde lager det i hjerne og kan genkende det senerer hen i livet. 

Vores hvalpe vil altid være:

Chippet

Vaccineret

2 x ormekur

Pas vil følge med

Billeder fra den første tid

Lidt duft fra hjemmet

Samt en vejledning om fodring.

En gave fra Maxi Zoo med rabathæfte

Vi vil altid stå til rådlighed for dig og din hvalp igennem dens levetid.

Hos os kan man ikke købe hund fordi den ser sød ud. For os er det meget vigtigt at hundens temperament passer til familien, så i forhåbentligt ender ud i et langt og lykkeligt liv sammen. Vi vil i fællesskab finde den rigtige hund til lige netop dig og din familie og behov. 

 

FCI:

Vi avler efter fci samt Grand danois klubbens ( Dansk Kennel Klubs ) regler.

Temperament går vi aldrig på kompromis med. Det er vigtig at de er gode i hovedet.

 

Levealder:

Vi bruger meget tid på at tjekke stamtavler på vores forældredyr og går efter en høj levealder samt et godt helbred. For os skal netop vores avlsdyr være i top inden vi bruger dem i avl.

Det skal dog siges at de er umuligt at sige at fordi linjen er sund og rask om alle hvalpe opnår en høj levealder, da miljø påvirkning også afhænger meget af det.